Srijeda, 27 Svi 2020 20:48

CK ŽZH: Postavljen dezinfekcijski tunel ispred Zavoda "Bučine"

U sklopu aktivnosti na provođenju mjera na sprječavanju i suzbijanju širenja zarazne bolesti koronavirusa, Crveni križ Županije Zapadnohercegovačke u suradnji sa Stožerom civilne zaštite ŽZH je danas ispred Staračkog doma Ljubuški postavio dezinfekcijski tunel za potrebe djelatnike i štićenike doma.

Tunel za dezinfekciju je u potpunosti praktičan kada je riječ o uništavanju štetnih organizama i ne ostavlja nikakve posljedice na ljudsko zdravlje. ''Postavljanjem prvog dezinfekcijskog tunela u Županiji Zapadnohercegovačkoj Crveni križ nastavlja svoje aktivnosti pomoći najugroženijim'', kazao je Viktor Grbavac, predsjednik Crvenog križa Ljubuški i Crvenog križa Županije Zapadnohercegovačke. Naime, od kada je proglašeno stanje nesreće, zbog pandemije koronavirusa Crveni križ Ljubuški neumorno radi na terenu. Svoj posao obavljaju tiho, predano i dostojanstveno te tako šalju jasnu poruku kako osobe koje se nalaze u stanju socijalne potrebe nisu zaboravljene i da će im pomagati i dalje, a sve u cilju ublažavanja teškog stanja u kojem se nalaze.

Dezinfekcijski tunel je donacija kompanije Coca-Cola i Društva Crvenog krsta/križa BiH te je dat na korištenje Crvenom križu ŽZH.

Poslijednja izmjena dana Subota, 11 Srpanj 2020 20:56