Četvrtak, 17 Rujan 2020 19:53

CK Široki Brijeg: U Uzarićima 24 doze krvi

U akciji dobrovoljnog darivanja krvi održanoj u četvrtak (17.09.2020.g.) u Uzarićima prikupljene su 24 doze krvi, a akciji se odazvalo 29 darivatelja.

Bila je ovo šesta akcija dobrovoljnog darivanja krvi na području Širokoga Brijega u 2020. godini koju je organizirao Crveni križ grada Širokoga Brijega u suradnji s Transfuzijskim centrom SKB Mostar, a pod pokroviteljstvom Grada Širokoga Brijega i Hrvatske udruge logoraša - podružnica ŽZH.

Po završetku akcije izaslanstva Crvenog križa grada Širokoga Brijega i ŽZH, Mjesne zajednice Uzarići te Hrvatske udruge logoraša - podružnica ŽZH zapalila su svijeće kod spomenika poginulih branitelja ispred crkve svetog Ante Padovanskog u Uzarićima.

Akcija je održana uz poštivanje higijensko-epidemioloških mjera, a darovateljima je bio osiguran obrok zahvale.

O sljedećoj akciji dobrovoljnog darivanja krvi na području Širokoga Brijega javnost će biti naknadno obaviještena.

ddk uzarici1

Akcija dobrovoljnog darivanja krvi održat će se u četvrtak, 17. rujna 2020.g., od 9:00 do 11:00 sati u prostorijama Mjesne zajednice Uzarići.

Riječ je o šestoj akciji dobrovoljnog darivanja krvi na području Širokoga Brijega u 2020. godini koju organizira Crveni križ grada Širokoga Brijega u suradnji s Transfuzijskim centrom SKB Mostar, a pod pokroviteljstvom Grada Širokoga Brijega.

Akcija će biti održana uz poštivanje higijensko-epidemioloških mjera, a darovatelje krvi podsjećamo da je nošenje maske obavezno, navode iz širokobriješkog Crvenog križa.

U akciji dobrovoljnog darivanja krvi, održanoj u četvrtak u dvorani Druge osnovne škole Široki Brijeg, prikupljene su 43 doze krvi, a akciji se odazvalo 49 darivatelja.

Akcija dobrovoljnog darivanja krvi za građanstvo održat će se u četvrtak, 6. kolovoza 2020. godine, u vremenskom razdoblju od 9:00 do 11:00 sati u dvorani Druge osnovne škole Široki Brijeg.

U akciji dobrovoljnog darivanja krvi održanoj u srijedu u Uzarićima prikupljena je 31 doza krvi, a akciji se odazvalo 37 darivatelja.

U organizaciji Župnoga ureda Kočerin u utorak 2. lipnja 2020. je održana akcija darivanja krvi.

U petosatnoj akciji dobrovoljnog darivanja krvi za građanstvo, održanoj u četvrtak (23.04.2020.) u dvorani Druge osnovne škole Široki Brijeg, prikupljeno je 58 doza krvi, a akciji se odazvalo 65 osoba.

Poštovani sugrađani,

Ovim putem Vas obavještavamo da od četvrtka, 26. ožujka, volonteri Crvenog križa Široki Brijeg stoje na raspolaganju svim starijim građanima Širokog Brijega.