Kroz strukturu Crvenog križa Županije Zapadnohercegovačke, u protekloj 2020. godini, organizirane su 33 akcije dobrovoljnog darivanja krvi, što je za sedam akcija manje u odnosu na 2019. godinu, kada se akcije nisu izvodile pod posebnim higijensko-epidemiološkim mjerama.

U akciji dobrovoljnog darivanja krvi za građanstvo, koja je održana u četvrtak (07.01.2021.) u restoranu ”Kod Čolića” u Širokom Brijegu, prikupljeno je 64 doza krvi, a odazvalo se 78 darovatelja.

Akcija dobrovoljnog darivanja krvi za građanstvo održat će se u četvrtak, 7. siječnja, od 9:00 do 11:00 sati u restoranu „Kod Čolića“.

Humanitarnu akciju „Srcem za Hrvatsku“ provodi Crveni križ Ljubuški u suradnji s Crvenim križem ŽZH, akcija je otpočela 4. siječnja a traje do 11. siječnja.

Crveni križ Široki Brijeg, u suradnji s Crveni križ ŽZH, pokrenuo je humanitarnu akciju prikupljanja pomoći za ugroženo stanovništvo uslijed potresa u Republici Hrvatskoj „Srcem za Hrvatsku“.

Četvrtak, 31 Prosinac 2020 17:34

Pokrećemo humanitarnu akciju "Srcem za Hrvatsku"

Crveni križ Županije Zapadnohercegovačke u suradnji s drugim humanitarnim organizacijama pokreće humanitarnu akciju prikupljanja pomoći za ugroženo stanovništvo uslijed potresa u Republici Hrvatskoj "Srcem za Hrvatsku".

Zbog informacija koje primamo s terena, moramo javnost obavijestiti kako će Crveni križ Županije Zapadnohercegovačke, u suradnji s drugima, organizirati i koordinirati prikupljanje humanitarne pomoći za ugroženo stanovništvo uslijed potresa u Republici Hrvatskoj.

Rukovodstvo Crvenog križa Županije Zapadnohercegovačke u stalnom je kontaktu s predstavnicima Crvenog križa Grada Zagreba.

Stranica 1 od 15