U dvorani Srednje škole A. B. Šimića u Grudama u četvrtak 30. srpnja 2020.g. je organizirana akcija dobrovoljnog darivanja krvi za žitelje općine Grude.

Srijeda, 29 Srpanj 2020 16:36

CK Grude: Akcija darivanja krvi u četvrtak

Nakon uspješno provedene akcije u Tihaljini, Crveni križ Grude u suradnji sa Sveučilišnom kliničkom bolnicom Mostar, Odjelom za transfuziologiju, organizira novu akciju darivanja krvi.

Crveni križ općine Grude je 15. srpnja 2020.g., u suradnji s Mjesnom zajednicom Tihaljina i Odjelom za transfuziologiju SKB Mostar, organizirao akciju dobrovoljnog darivanja krvi u Tihaljini.

 
 
Crveni križ Grude i mjesna zajednica Tihaljina, u suradnji s Odjelom za transfuziologiju SKB Mostar organizira akciju dragovoljnog darivanja krvi.

Darovati tekućinu života možete u srijedu 15.07.2020.g. u Osnovnoj školi Tihaljina u vremenu od 9 do 11 sati.

Neupitno je da su darivatelji krvi aktivni i važni sudionici u transfuzijskom liječenju bolesnika i da se bez njihove dobrote, suradnje i susretljivosti to liječenje ne može planirati. Gruđani su se još jednom odazvali dragovoljnom darivanju krvi, najhumanijem ljudskom činu i pokazali na taj način svoju nesebičnost i altruizam.

Crveni križ Grude i Centar za socijalni rad Grude u suradnji sa Stožerom civilne zaštite općine Grude u idućim danima pružat će usluge osobama u potrebi dostave hrane, higijene i lijekova.