Crveni križ Posušje

Tijekom mjeseca siječnja ove godine Crveni križ općine Posušje se priključio humanitarnoj akciji SRCEM ZA HRVATSKU u kojoj je prikupljana humanitarna pomoć stanovništvu u Republici Hrvatskoj stradalom u razornom potresu potkraj prošle godine.

Crveni križ Grude, u suradnji sa tvrtkom Violeta i Odjelom za Transfuziologiju SKB Mostar, održao je, dana 16.02.2021.godine, akciju dobrovoljnog darivanja krvi, za djelatnike Violete.

Crveni križ Grude u suradnji s tvrtkom Grafotisak i Transfuzijskim centrom SKB Mostar održao je 15. siječnja 2021. godine akciju dobrovoljnog darivanja krvi za djelatnike tvrtke Grafotisak, koja je i prva takva akcija u ovoj godini.

Djelatnici Granične policije BiH – Jedinica granične policije Gorica (Grude), u petak 18. prosinca 2020. godine darovali su krv.

Božićni dar potrebitima od Gruđana

Crveni križ općine Grude, u suradnji sa Transfuzijskim centrom SKB Mostar, organizira akciju dragovoljnog darivanja krvi za žitelje Gruda.

U uvjetima zaista složene epidemiološke situacije Crveni križ općine Grude u suradnji sa  Transfuzijskim centrom Kliničke bolnice Mostar i Srednjom školom Grude, organizirao  je dana 26.11.2020.g. akciju dragovoljnog darivanja krvi.

Uz poštovanje svih epidemioloških mjera, Crveni križ općine Grude, u suradnji sa Transfuzijskim centrom SKB Mostar organizirao je 13.10.2020.g., u prostorijama poduzeća VIOLETA Grude, akciju dobrovoljnog darivanja krvi. Pregledano je 27 djelatnika, dok je njih 18 uspješno darovalo krv. Crveni križ općine Grude zahvaljuje svima koji su u vrijeme epidemije COVID-19 darovali krv.

Stranica 1 od 2