Četvrtak, 04 Ožujak 2021 10:48

CK Posušje: Zaposlenici Vokela darovali 13 doza krvi!

Crveni križ općine Posušje nastavlja širiti ideju i svijest o važnosti darivanja krvi među zaposlenicima Posuških tvrtki. Nakon što su u prošlom mjesecu krv darivali zaposlenici „Binvesta“,  dana 4. ožujka 2021.g. krv je darovalo i 13 zaposlenika poduzeća Vokel d.o.o Vinjani.

Inače, ovo je prva akcija dragovoljnog darivanja krvi u ovom poduzeću za koju se prijavilo 29 osoba, a 21 osoba je pristupila lječničkom pregledu. Razni, uglavnom manji zdravstveni problemi, su razlog da njih 8 nije moglo darovati krv, a dio zbog iznenadnih poslovnih obaveza.

Medicinsku ekipu Transfuzijskog centra SKB Mostar predvodila je dr. Martina Grgić, a poduzeće Vokel se pokazalo kao pravi domaćin.

Nekolicina zaposlenika popunila je i članske pristupnice i uplatila godišnju članarinu te su tako postali i članovi Crvenog križa.

Crveni križ općine Posušje se zahvaljuje svima koji su pristupili ovoj plemenitoj akciji, posebno onima koji su darovali dragocjenu tekućinu, a poduzeću Vokel d.o.o Vinjani na ugodnom gostoprimstvu i suradnji i u ovoj akciji uz uvjerenje i obostrano obećanje da će se suradnja nastaviti.

vokel4vokel2vokel3