Četvrtak, 30 Travanj 2020 10:49

Uručeni ramazanski paketi pomoći Islamskoj zajednici Ljubuški

Crveni križ ŽZH, povodom mjeseca Ramazana uručio je danas 66 paketa s higijenskim i prehrambenim artiklima obiteljima koje se nalaze u stanju socijalne potrebe. Paketi su donacija Crvenog polumjeseca Turske i CP Kuvajta. U prostorijama Medžlisa Ljubuški glavni imam Medžlisa Ljubuški Šemsudin ef. Germić primio je Viktora Grbavca, predsjednika Crvenog križa Županije Zapadnohercegovačke koji mu je uručio vrijednu donaciju.

 

Nakon toga održan je sastanak na kojem je naviše bilo riječi o zajedničkim projektima te suradnji i pomoći koju im pruža Crveni križ Ljubuški. Na ovaj način želi se obiteljima islamske vjeroispovijesti s područja Ljubuškog bar malo uljepšati dane Ramazana, kao i da im poruče da nisu zaboravljeni, te da uvijek mogu računati na pomoć.

Efendija Germić iskoristio je priliku i zahvalio Crvenom križu na odličnoj suradnji i pomoći koju pružaju Islamskoj zajednici u Ljubuškom.

Crveni križ od kako je proglašeno stanje nesreće, zbog pandemije koronavirusa, neumorno radi na terenu, međutim nije zaboravio na svoje aktivnosti pomoći najugroženijim koje rade svake godine povodom blagdana. Svoj posao obavljaju tiho, predano i dostojanstveno te tako šalju jasnu poruku kako osobe koje se nalaze u stanju socijalne potrebe nisu zaboravljene i da će im pomagati i dalje, a sve u cilju ublažavanja teškog stanja u kojem se nalaze.

germic1

Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 14 Svi 2020 01:56