Nedjelja, 22 Ožujak 2020 15:08

Crveni križ Ljubuški svaki dan na raspolaganju ugroženoj skupini građana

Crveni križ grada Ljubuškog zajedno s Vladom Županije Zapadnohercegovačke, Gradom Ljubuškim i Centrom za socijalnu skrb obavještava Vas da će Crveni križ Ljubuški od 21. ožujka 2020. godine (subota) biti na raspolaganju ugroženoj skupini građana.

Uz pomoć zaposlenika i volontera koji će raditi u dvije smjene sljedećih 15 dana i tako omogućiti odlazak u nabavku hrane, dostava lijekova, zatim kontaktiranje i odlazak kod doktora i drugo. Sve će to raditi za osobe koje spadaju u rizične skupine zaraze koronavirusom, a to su osobe treće životne dobi preko 65 godina bez bližih srodnika.

„U koliko ste vi u rizičnoj skupini ili poznajete nekoga kome je potrebno nešto od navedenoga možete se javiti svakim danom u terminu od 08:00 do 18:00 sati na broj telefona 039/831-274. Apeliramo na građane da budu društveno odgovorni i solidarni prema svojim susjedima“, poručio je Viktor Grbavac, predsjednik Crvenog križa Ljubuški i podsjetio kako su prije dva dana stavio dva auta u pripravnost koja će služiti svim građanima u potrebi, a stigli su i šatori.